Kulturnat i Skovlunde Centret

Fredag d. 7. oktober kl. 16-22 er der kulturnat i Skovlunde Centret.
Kulturnatten byder på masser af god musik, oplevelser, mad, fest og gode tilbud gennem hele arrangementet.

Masser af underholdning og gode tilbud

Ud over at butikkerne holder ekstraordinært åbent og viser, hvad de kan byde på, er det en god lejlighed til at få en underholdende aften og gøre nogle gode handler ved butikkernes mange timetilbud.

Aktiviteterne samles om to scener med underholdning ved springvandet i Center Nord og ved parkeringspladsen i Center Syd.

Viceborgmester Lolan Ottesen indvier arrangementet kl. 16 fra scenen i Nord, og herefter er der underholdning og  aktiviteter for børn og voksne hele vejen fra Nord, gennem tunellen og til kulturhuset i Syd.

Program og butikkernes tilbud kan ses og udskrives her.

Fremtiden for Skovlunde Centret og Skovlunde

Mange i Skovlunde er bekymrede over centrets fremtid og de mange lukkede butikker. Der er masser af planer for centret, men det hele afhænger af, at det bliver solgt.

Formålet med arrangementet er – ud over at skabe en god aften at være sammen om – da også at vise, at der trods mange lukkede butikker stadigvæk er masser at komme efter i de butikker, som findes både i nord og syd, og at det er vigtigt at vi bruger butikkerne, så de kan fortsætte nu og i det fremtidige center.

Kommunen og Skovlunde Lokalråd har en stand i Nord, hvor man kan høre mere om planerne for Skovlunde Bymidte og Skovlunde i øvrigt.

SE PROGRAMMET

6 tanker om “Kulturnat i Skovlunde Centret”

  1. Pingback: t-shirt heat press
  2. Pingback: ผลบอล

Skriv et svar