Regler for debat

Registrering

For kunne kommentere på siden, skal man registrere sig og godkendes som bruger. Denne proces er nødvendig for at undgå spam fra såkaldte robotter, der ellers automatisk kan registrere sig, logge på og udsende  spam til gene for andre brugere.

Takt og tone i debatten

Kommentarer skal holdes sig inden for emnet af det indlæg, der kommenteres på. Alle har ret til at have deres mening om et emne og give udtryk for den. Man skal dog holde sig til emnet, udtrykke sig sobert og lade være med at udtale sig fjendtligt eller fornærmende om andre brugere og deres meninger. Desuden skal man give andre plads og undlade at overvælde debatten med insisterende og gentagne argumenter.

Moderation

Hvis en kommentar er placeret under et forkert emne, kan administrator flytte kommentaren til det emne, som kommentaren vedrører. Administrator kan helt fjerne kommentarer, der ikke overholder reglerne. Brugeren bliver da underrettet, og hvis det gentager sig, kan brugerens adgang til at kommentere fjernes.

En tanke om “Regler for debat”

  1. øhhh, har der ikke lige været “næsten” borgermøde – eller rettere borgereførsttilmølle”(re)præsentanter”møde!?!?
    referat?
    Var der ingen protester mod at fjerne alle træer på vestsiden af Torvevej?? Ballerup var for 30-40 år siden kendt som en grøn komme – nu en grå betonkommune, der laver udfyldning/tilpropning, hvor man kan komme til. Se Lundebjerggårdsvej.
    Se blot ved Malmparken, hvor flere politikere (S & EH) helst havde set 6 etager – “hvis folk vil have det grønt, kan de købe en villa eller male døren” .
    Vokse vokse vokse…det giver vokseværk!! og en dødssyg by.

Skriv et svar

En god by at leve i