Kultur

Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark
Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark

Skovlunde Lokalråd arbejder for, at der er at levende kulturelt miljø i byen. Det gør vi ved selv at stå for arrangementer og ved at støtte op om andres arrangementer.

Lokalrådet arrangerer debatmøder, når der er større ting der skal tages stilling til, og i det hele taget for at få føling  med hvilke ting, der betyder noget for Skovlundeborgerne, og hvilke meninger, der er om det.

Og  i samarbejde med lokale foreninger arrangeres der årligt tilbagevendende begivenheder, der samler skovlundeborgerne:

  • Nytårskur i januar
  • Sankt Hans aften i juni
  • Byfest i august
  • “Julemanden kommer til Skovlunde” sidste fredag i november

Og vi vil meget gerne have flere arrangementer spredt i løbet af året, så der hele tiden sker noget i Skovlunde. Vi har både byparken med friluftscene til arrangementer om sommeren og kulturhuset til arrangementer om vinteren –  og selvfølgeligt hele byen hele året.

Vi kan dog ikke gøre det uden hjælpende hænder, og vi har derfor altid brug for frivillige, der vil være med. Hvis du kan tænke dig at være med i planlægningen og/eller udførelsen, er du velkommen til kontakte Lokalrådet.

Nytårskuren har til formål at skabe et netværk blandt  dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og gerne vil være med til at gøre noget ved det.

Julemanden kommer til Skovlunde

Traditionen tro kommer julemanden til Skovlunde den 26. november kl. 14.00 i Skovlunde Kulturhus.

”Læs

Borgere planter træer

Ballerup Kommune har bevilliget penge til træer på det grønne bælte på "Sydbuen" som et projekt, hvor borgerne bidrager frivilligt med arbejde til at plante træerne:
Søndag 3. oktober 2021 kl. 9.30
(P-plads ved indkørsel til spejderhytten, Ejbyvej 109)

”Læs

Nu bliver der byfest

Efter et langt år med corona-nedlukning er det med genåbningsaftalen i juni igen blevet muligt at afholde Skovlunde Byfest på parkeringspladsen ved Skovlunde Center Syd og Skovlunde Kulturhus
4. september kl. 10.00 – 22.00.

”Læs

Suk, også nytårskuren

Også årets nytårskur må lade livet af hensyn til COVID-19. Vi må vente med at ses til næste år.

”Læs

Julen er ikke aflyst, men....

Desværre kan Julemanden traditionen tro ikke komme til Skovlunde med S-toget år grundet COVID-19 situationen. Vi vender stærkt tilbage næste år, og ønsker i mellemtiden jer alle store som små en glædelig jul.

”Læs

En god by at leve i