Kultur

Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark
Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark

Skovlunde Lokalråd arbejder for, at der er at levende kulturelt miljø i byen. Det gør vi ved selv at stå for arrangementer og ved at støtte op om andres arrangementer.

Lokalrådet arrangerer debatmøder, når der er større ting der skal tages stilling til, og i det hele taget for at få føling  med hvilke ting, der betyder noget for Skovlundeborgerne, og hvilke meninger, der er om det.

Og  i samarbejde med lokale foreninger arrangeres der årligt tilbagevendende begivenheder, der samler skovlundeborgerne:

  • Nytårskur i januar
  • Sankt Hans aften i juni
  • Byfest i august
  • “Julemanden kommer til Skovlunde” sidste fredag i november

Og vi vil meget gerne have flere arrangementer spredt i løbet af året, så der hele tiden sker noget i Skovlunde. Vi har både byparken med friluftscene til arrangementer om sommeren og kulturhuset til arrangementer om vinteren –  og selvfølgeligt hele byen hele året.

Vi kan dog ikke gøre det uden hjælpende hænder, og vi har derfor altid brug for frivillige, der vil være med. Hvis du kan tænke dig at være med i planlægningen og/eller udførelsen, er du velkommen til kontakte Lokalrådet.

Nytårskuren har til formål at skabe et netværk blandt  dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og gerne vil være med til at gøre noget ved det.

Skovlunde Byfest 2019

Lørdag den 7. september 2019 er der Skovlunde Byfest.
Det bliver et brag af en fest for alle med masser af aktiviteter,
underholdning, mad og drikke.

”Læs

Sankt Hans i Skovlunde Bypark

Traditionen tro afholdes der Sankt Hans Aften søndag den 23. juni med aktiviteter, musik og bål på ”Bjerget” i Skovlunde Bypark

”Læs

Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Traditionen tro  er der nytårskur i Skovlunde Kulturhus onsdag den 23. januar 2019 kl. 19 – 21.

”Læs

Julemanden kommer til Skovlunde

Traditionen tro kommer julemanden til Skovlunde med S-toget fredag den 30. november, hvor han sørger for, at julehyggen breder sig over byen.

”Læs

Billeder fra Skovlunde Byfest 2018

Skovlunde Byfest blev en stor succes med masser af glade gæster hjulpet af velvillige vejrguder.

”Læs

En god by at leve i