Kultur

Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark
Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark

Skovlunde Lokalråd arbejder for, at der er at levende kulturelt miljø i byen. Det gør vi ved selv at stå for arrangementer og ved at støtte op om andres arrangementer.

Lokalrådet arrangerer debatmøder, når der er større ting der skal tages stilling til, og i det hele taget for at få føling  med hvilke ting, der betyder noget for Skovlundeborgerne, og hvilke meninger, der er om det.

Og  i samarbejde med lokale foreninger arrangeres der årligt tilbagevendende begivenheder, der samler skovlundeborgerne:

  • Nytårskur i januar
  • Sankt Hans aften i juni
  • Byfest i august
  • “Julemanden kommer til Skovlunde” sidste fredag i november

Og vi vil meget gerne have flere arrangementer spredt i løbet af året, så der hele tiden sker noget i Skovlunde. Vi har både byparken med friluftscene til arrangementer om sommeren og kulturhuset til arrangementer om vinteren –  og selvfølgeligt hele byen hele året.

Vi kan dog ikke gøre det uden hjælpende hænder, og vi har derfor altid brug for frivillige, der vil være med. Hvis du kan tænke dig at være med i planlægningen og/eller udførelsen, er du velkommen til kontakte Lokalrådet.

Nytårskuren har til formål at skabe et netværk blandt  dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og gerne vil være med til at gøre noget ved det.

Skovlunde Byfest aflyst

Skovlunde Byfest 2020 er desværre aflyst af hensyn til COVID-19

”Læs

Sankt HANS i Byparken aflyst

På grund af COVID-19 er Sankt Hans aften i Skovlunde Bypark desværre aflyst i år.

”Læs

Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Onsdag den 22. januar 2020 kl. 19 vil Skovlunde Kulturhus igen danne ramme om en Nytårskur for dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og som gerne vil være med til at gøre en forskel.

”Læs

Julemanden kommer til Skovlunde

Traditionen tro kommer julemanden til Skovlunde med S-toget fredag den 29. november og udbreder julehyggen i byen.

”Læs

Skovlunde Byfest 2019

Lørdag den 7. september 2019 er der Skovlunde Byfest.
Det bliver et brag af en fest for alle med masser af aktiviteter,
underholdning, mad og drikke.

”Læs

En god by at leve i