Kontakt

Skovlunde Lokalråd har adresse i Skovlunde Kulturhus:

Skovlunde Lokalråd
Bybjergvej 10
2740 Skovlunde

CVR nr. 33221363

Lokalrådet kan kontaktes på lokalraad@skovlunde.dk eller ved at kontakte et af medlemmerne i Lokalrådet.

En tanke om “Kontakt”

  1. Jeg læser i Herlev Bladet, at Lokalrådet er enig i forslaget om tillæg til Kommuneplanen, der skal forhindre Rema 1000 m. fl. i at skabe liv i Center Syd. Det er jeg uforstående overfor. At bremse initiativ kan jo ikke være et Skovlunde ønske. I ønsker så en mulighed for at omgøre den om 2 år, det er naivt, for der er ’løbet kørt’.

    Det må da være i Lokalrådets interesse, at der skabes så meget liv som muligt i vores by. Man ved jo, at hvor der er flere forretninger trækkes der mennesker til og der skabes mere omsætning. Det vil også hjælpe Center Nord til at få et kundegrundlag, idet gennemkørende kunder måske vil fristes af flere dagligvare forretninger i Center Syd og så måske også besøge Center Nord. Også derfor er det en helt forkert præmis, at satse alene på udviklingen i Nord.

    Et aktivt nærcenter i Syd, med de få dagligvarebutikker, man har brug for, vil tilgodese vores daglige behov, hvilket vil være godt i hverdagen for os borgere i Skovlunde Syd. Så er det fint, at der kommer nogle nye muligheder i Nord, som supplement. Skovlunde Nord får så deres indkøbsmuligheder der.

    Lokalrådet bør varetage Skovlundes interesser og ikke Ballerups.

Skriv et svar

En god by at leve i