Skovlunde Lokalråd

Ballerup kommunalbestyrelse besluttede i august 1991 at nedsætte et lokalråd i Skovlunde med formålet  “at fremme, støtte og hjælpe med udvikling af det sociale, kulturelle og fysiske miljø i Skovlunde”.

Lokalråd logo

Skovlunde Lokalråd arbejder aktivt med stort set alle forhold, som vedrører Skovlunde. Lokalrådet følger således med i, søger at påvirke og kommer selv med forslag til kommunale beslutninger om Skovlunde.

Lokalrådet er Skovlundeborgernes talerør i forhold til kommunalbestyrelsen, og borgernes holdninger opsamles derfor  ved jævnligt at afholde arrangementer, hvor udvalgte emner debatteres flittigt.

Skovlunde Lokalråd vælges hvert 4. år i 1. kvartal året efter kommunevalget. Sidste valg var 6. marts 2018.

Arbejdet i lokalrådet er frivilligt og ulønnet.

  Hvad med Skovlunde Bymidte Syd?

  Den 10. marts kl. 19-21 holder Skovlunde Lokalråd åbent møde i Skovlunde Kulturhus. Her vil lokalrådet gøre status over de temaer der blev bragt op på forrige åbne møde og herfra rette fokus på, hvordan den sydlige del af Skovlunde Bymidte skal videreudvikles.

  ”Læs

  Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

  Onsdag den 22. januar 2020 kl. 19 vil Skovlunde Kulturhus igen danne ramme om en Nytårskur for dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og som gerne vil være med til at gøre en forskel.

  ”Læs

  Hvad skal der ske med Skovlunde?

  Den 22. maj kl. 19-21 holder Skovlunde Lokalråd åbent møde i Skovlunde Kulturhus. Her vil lokalrådet gøre status over sit arbejde og føle pulsen på, hvordan skovlundeborgerne ser vejen videre frem.

  ”Læs

  Resumé af lokalrådsmøde

  Ved Lokalrådets arbejdsmøde den 3. maj 2019 blev der samlet op på igangværende emner

  ”Læs

  Resumé af Lokalrådsmøde

  Ved Lokalrådets arbejdsmøde den 6. marts 2019 blev der samlet op på igangværende emner

  ”Læs

En god by at leve i