Skovlunde Lokalråd

Ballerup kommunalbestyrelse besluttede i august 1991 at nedsætte et lokalråd i Skovlunde med formålet  “at fremme, støtte og hjælpe med udvikling af det sociale, kulturelle og fysiske miljø i Skovlunde”.

Lokalråd logo

Skovlunde Lokalråd arbejder aktivt med stort set alle forhold, som vedrører Skovlunde. Lokalrådet følger således med i, søger at påvirke og kommer selv med forslag til kommunale beslutninger om Skovlunde.

Lokalrådet er Skovlundeborgernes talerør i forhold til kommunalbestyrelsen, og borgernes holdninger opsamles derfor  ved jævnligt at afholde arrangementer, hvor udvalgte emner debatteres flittigt.

Skovlunde Lokalråd vælges hvert 4. år i 1. kvartal året efter kommunevalget. Sidste valg var 6. marts 2018.

Arbejdet i lokalrådet er frivilligt og ulønnet.

  Hvad skal der ske med Skovlunde?

  Den 22. maj kl. 19-21 holder Skovlunde Lokalråd åbent møde i Skovlunde Kulturhus. Her vil lokalrådet gøre status over sit arbejde og føle pulsen på, hvordan skovlundeborgerne ser vejen videre frem.

  ”Læs

  Resumé af lokalrådsmøde

  Ved Lokalrådets arbejdsmøde den 3. maj 2019 blev der samlet op på igangværende emner

  ”Læs

  Resumé af Lokalrådsmøde

  Ved Lokalrådets arbejdsmøde den 6. marts 2019 blev der samlet op på igangværende emner

  ”Læs

  Til minde om Astrid Busk Sørensen

  Astrid Busk Sørensen sov stille ind natten til søndag den 6. januar i en alder af 84 år. Hun blev bisat fra Skovlunde Kirke den 12. januar.

  ”Læs

  Det nye Lokalråd er valgt

  Den 6. marts var der opstillngsmøde og valg til Skovlunde Lokalråd i Skovlunde Kulturhus. Her valgte 70 fremmødte skovlundeborgere det nye Lokalråd, der skal arbejde for Skovlunde i de næste 4 år.

  ”Læs

En god by at leve i