Julemanden kommer til Skovlunde

Traditionen tro sker det igen:

Julemanden kommer til Skovlunde “  fredag den 27. nov. 2015

KL. 15.00 hvor Skovlunde Lokalråd sammen med Plejecentret Lundehaven, Danske Bank og de to centre: Skovlunde Centret Nord og Centret Syd sørger for, at julens råhygge breder sig over byen.

Børn, modtager ham på Skovlunde Torv ved det gamle posthus og følger med ham og bandet ” De Blæste “ der er trukket i juletøjet og spiller hyggelig julemusik foran plejecentret Lundehaven. I får her pondusposer samt en snak med julemanden mens de voksne nyder musikken.

Kl. 15.15 går julemanden og orkester så op ad Bybuen og ned gennem Torvestrædet til Centertorvet, hvor julemanden uddeler slik og hygger sig med børnene.

Kl. 16.00 tændes juletræet af julemanden som derefter fortsætter turen gennem tunnelen over til Centre Syd, hvor han og orkestret sammen med børn og voksne går ind i Kulturhuset til Gløgg og æbleskiver. Derefter får julemanden en snak med børnene og uddeler mundgodt i Strædet samt foran Super Brugsen mens juleorkestret lader de skønne melodier udfolde sig.

Kl. 17.30 er det slut og julen har igen holdt sit indtog i Skovlunde

6 tanker om “Julemanden kommer til Skovlunde”

  1. Pingback: fiwfans
  2. Ja, så er julemanden kommet til Skovlunde. I år kom han med hestevogn – det klarede han fint. Gennem centret hyggede han om børnene. Så var der gløgg, æbleskiver og saftevand til børnene i Kulturhuset. “De blæste” spillede julemelodier. Hyggelige timer.

Skriv et svar