Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Nytårskur

Også i år er det nytårskur for dem, der gerne vil have, at der sker noget mere i Skovlunde og gerne vil være med til at gøre noget ved det.

Der er mange, der gerne vil have at Skovlunde er en spændende by at bo i,  og rigtigt mange lægger et stort arbejde for det i foreninger og klubber eller måske helt af egen drivkraft. Den 20. januar kl. 19.00 afholdes der nytårskur i Skovlunde Kulturhus, hvor de aktive får mulighed for at mødes med hinanden og udveksle idéer og tanker under festlige og uformelle forhold.

Velkommen til det nye år

Formanden for Skovlunde Lokalråd, Jens Minnet, byder velkommen, og Borgmester Jesper Würtzen given en kort opdatering af udsigterne for Skovlunde i det nye år.

Netværk for aktive i Skovlunde

Idéen med arrangementet er at skabe et netværk blandt de aktive, så man kan lære hinanden at kende, lade sig inspirere og måske finde ud af at samarbejde om ting, der eksempelvis ellers ville være en for stor mundfuld for den enkelte. Alle interesserede er velkomne, uanset om man er med i en forening eller er en “fri fugl”, der bare gerne vil være med til at gøre en forskel. Der vil blive serveret mousserende vin og lidt mundgodt, og der vil være musikalsk underholdning.

Billetbestilling og praktiske oplysninger 

Sted: Skovlunde Kulturhus (indgang 2) Bybjergvej 8-10 2740 Skovlunde
Tid: Onsdag d. 20. januar 2014 Kl. 19.00 – 21.00
Pris: 50 kr. pr. deltager
Billet: Billetter kan købes til og med den 17. januar her eller i Skovlunde Kulturhus (på biblioteket).
Oplysninger om deltagere: Af hensyn til navneskilte ved indgangen bedes navn og evt. forening oplyst til lokalraad@skovlunde.dk.
Kontakt til arrangører: Skovlunde Lokalråd:   E-mail: lokalraad@skovlunde.dk Skovlunde Kulturhus:  Telefon: 44 77 25 77
Foreninger i Kulturhuset: Skovlunde Byteater
Ballerup Kunstforening
Skovlunde Bridgeklub
Natteravnene i Skovlunde
Ballerup Kammerkor

Skriv et svar