Borgermillionen afstemning

Borgermillionen: Afstemningen d. 12.jan.2016 blev vundet af Sømosen som ønskede en legeplads.

Det dejlige madpakkehus i Harrestrup Ådal fik derfor ikke i denne omgang, det af Skovlunde Lokalråd ønskede toilet til 193.000,- men forhåbentligt kan Ballerup Kommune se nødvendigheden af en sådan bygning, når madpakkehuset bliver brugt af børn, børneinstitutioner samt en masse andre besøgende. Borgmester Jesper Wurtzen udtrak vinderen og fortalte, at der kun var 2 stemmer til forskel. Samarbejdsgruppen om legeplads i Skovlunde Bypark som bestod af flere grupper hvori bl.a. Skovlunde Lokalråd indgik kom således heller ikke på tale.

En tanke om “Borgermillionen afstemning”

  1. Borgermillionen – Toiletbygning Harrestrup Ådal
    Harrestrup Ådal er et dejligt stort grønt område beliggende i Skovlunde syd.
    I Ådalen har kommunen opført et dejligt madpakkehus med bålsted, udsigtsstole, gynger og vipper samt en junglesti. Senest er der blevet bygget en shelte hvor overnatning kan finde sted for de personer som vil opleve naturen døgnet rundt.
    Faciliteterne benyttes dagligt af gående der besøger området men også af børnehaver, idrætsforeninger, cykelgrupper og løbere samt mange flere f.eks. udefra kommende skoler.
    160 elever fra Zahles Skole d. 7.okt.2015 Skolernes motionsløb.
    Faciliteterne henstår ubeskadiget, dejligt, men der mangler en toiletbygning så de besøgende kan undgå at træde af på naturens vegne i naturen, ved junglestien, med svineri til følge. De mange børnehaver mangler et toilet når der skal spises såvel som andre der benytter dette dejlige madpakkehus.
    Derfor til fælles gavn, vil en toiletbygning forskønne området og være til gavn for de mange.
    På et besøg i syd Frankrig faldt mit blik på følgende toiletbygning som er selvrensende og fungerer på følgende måde.

    Den besøgende åbner døren og låser indvendig fra ved at trykke på en grøn knap som skifter til rødt. Døren er låst. Ved længer varige besøg åbnes døren automatisk efter 15 minutter og toilettet begynder på den selvrensende procedure med vand spuling af hele toilettet. Den automatiske åbning af døren er en sikkerhedsforanstaltning.
    Normalt går renseproceduren i gang 30 sek. efter den sidste gæst.
    Der sker følgende: Kummens sæde. skålen, håndvask, og gulv spules med vand og papiraffald og andre genstande spules ud af diverse dyser der er placeret rundt i kabinen.
    Toiletkabinen er lavet i et modstandsdygtigt materiale.
    Firmaet er Canadisk. SAGALEC, 920 Boulevard du Cure Boivin, Boisbriand, ocj7g2a7, Canada

    Video: Http//sagalec-canada.com/video.html

    Forslagsstiller: Kurt Bidstrup
    Jeg har kendskab til danske firmaer.
    Skovlunde Lokalråd anbefaler projektet og kan se videre mulighed heri andre steder.

Skriv et svar