Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Nytårskur

Er du en af dem, der gerne vil have, at der sker noget mere i Skovlunde og gerne vil være med til at gøre noget ved det, kan du deltage i det festlige arrangement og lære andre aktive at kende. Der er mange, der gerne vil have at Skovlunde er en spændende by at bo i,  og rigtigt mange lægger et stort arbejde for det i foreninger og klubber eller måske helt af egen drivkraft. Den 21. januar afholdes der nytårskur i Skovlunde Kulturhus, hvor de aktive får mulighed for at mødes med hinanden og udveksle idéer og tanker under festlige og uformelle forhold. Netværk for aktive i Skovlunde Idéen med arrangementet er at skabe et netværk blandt de aktive, så man kan lære hinanden at kende, lade sig inspirere og måske finde ud af at samarbejde om ting, der eksempelvis ellers ville være en for stor mundfuld for den enkelte. Alle interesserede er velkomne, uanset om man er med i en forening eller er en “fri fugl”, der bare gerne vil være med til at gøre en forskel. Der vil blive serveret mousserende vin og lidt mundgodt, og der vil være musikalsk underholdning. Praktiske oplysninger 

Sted: Skovlunde Kulturhus (indgang 2) Bybjergvej 8-10 2740 Skovlunde
Tid: Onsdag d. 21. januar 2014 Kl. 19.00 – 21.00
Pris: 50 kr. pr. deltager
Billet: Billetter kan købes til og med den 18. januar her eller i Skovlunde Kulturhus (på biblioteket).
Oplysninger om deltagere: Af hensyn til navneskilte ved indgangen m.v. bedes navn og eventuelt kontaktinformationer på deltagerne oplyst her.
Kontakt til arrangører: Skovlunde Lokalråd:   E-mail: lokalraad@skovlunde.dk Skovlunde Kulturhus:  Teleon: 44 77 25 77
Foreninger i Kulturhuset: Skovlunde Byteater Ballerup Kunstforening Skovlunde Bridgeklub Natteravnene i Skovlunde Ballerup Kammerkor

3 tanker om “Nytårskur i Skovlunde Kulturhus”

  1. Kig og Lyt nåede at udkomme inden artiklen på hjemmesiden. Det beklager jeg meget. Det var ikke planen. Sådan går det en gang imellem når man også har et arbejde at passe.

    Det gode er, at I er oppe på mærkerne og kommenterer 🙂

    Bliv ved med det.

  2. Hej,
    Til lykke med den nye flotte hjemmeside.
    Men hvorfor skal man læse i Kig & Lyt om Nytårskuren 2016 og ikke på lokalrådets egen hjemmeside. – Der henvises endda til hjemmesiden i indlægget i Kig & Lyt.

Skriv et svar