Skovlunde Byfest 2023

Lørdag den 26. august er der igen Skovlunde Byfest. Det bliver en fest for alle aldre med masser af aktiviteter, underholdning, mad og drikke.

Lørdag den 26. august er der igen Skovlunde Byfest. Det bliver en fest for alle aldre med masser af aktiviteter, underholdning, mad og drikke.

Byfesten holdes på parkeringspladsen ved Skovlunde Center Syd og i Skovlunde Kulturhus. Aktiviteterne begynder kl. 10, og der sluttes kl. 22 efter en festlig aften, hvor man for en stund kan glemme de sure pligter, danse og skråle med på kendte Bamse-numre

Dagen byder på musik og underholdning for enhver smag; Fly-show med RVators Formation Team, eventyrlig ballet med Becks Ballet Academy, Ballerup Wildhorse Linedancers byder på fyrigt country-show, Ballon-Mike underholder med børnene med ballonkunster og Nima varmer det voksne publikum op med festligt musikbingo.

Om eftermiddagen underholder Christian Juncker på musikscenen med egen musik, og om aftenen leveres repetoiret af Bomles Venner. Christian Juncker er kendt for en lang række numre som blandt andet ”Mogens og Karen”, ”Havana” (titelmelodien til Fjerne Kyster), ”Mintgrøn Sommerfugl” og ”Havblik”. Bomles Venner er det nok mest velspillende Bamse konceptband, hvor forsangeren Thomas blev landskendt i april, da han nåede finalen i DR-programmet Stjerneklar for sin autentiske gengivelse Bamses sange.

FDF afholder deres årlige Legens Dag ved byfesten, hvilket garanterer masser af spændende aktiviteter for børn, og Skovlunde Frikirke byder på ansigtsmaling og andre sysler for børn. I Kulturhuset er der Kuffertteater med ”Konen i muddergrøften”, og i ”Tech-tetet” kan man prøve, hvordan de nye digitale teknologier kan bruges kreativt.

…. Med andre ord bliver det svært at komme til at kede sig, og det bliver ikke nødvendigt at tage hjem for at spise, for der er masser af mad, drikke og andre lækkerier hele dagen igennem.

Der er gratis adgang til byfesten, som arrangeres af en gruppe af frivillige med tilknytning til Skovlunde Lokalråd, Skovlunde Center Syd, Skovlunde Kulturhus samt andre foreninger i Skovlunde med støtte økonomisk fra Ballerup Kommunes pulje for bydelsarrangementer samt andre sponsorer og annoncører.

Se hele programmet på byfest.skovlunde.dk.

Skriv et svar