Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Onsdag den 22. januar 2020 kl. 19 vil Skovlunde Kulturhus igen danne ramme om en Nytårskur for dem, der gerne vil have, at der sker noget i Skovlunde, og som gerne vil være med til at gøre en forskel.

Her kan man mødes under uformelle og festlige forhold, udveksle ideer og tanker og være med til at danne netværk blandt andre, som brænder for Skovlunde.

Nytårskur i Skovlunde Kulturhus

Borgmester Jesper Würtzen giver en status for Skovlunde og udsigterne for det nye år, og Skovlunde Lokalråd fortæller, hvad Lokalrådet arbejder med, for at Skovlunde er et godt sted at leve.

Alle interesserede er velkomne, uanset om man deltager som medlem af en forening eller som “fri fugl”,

Der serveres mousserende vin og mundgodt ledsaget med dæmpet musik som rammen om den gode aften med godt samvær.

I år leveres mundgodt af Bydelsmødre i Ballerup Bydelsmødre, som dermed giver smagsprøver på lækkerier fra deres hjemegne.

Bydelsmødrene er frivillige, der arbejder for, at kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i svære livssituationer får håb og handlekraft til at skabe den tilværelse, de ønsker for dem selv, deres familie og børn. Gennem indsatsen bliver Bydelsmødrenes ressourcer og kompetencer synliggjort og forståelsen af kvinder med etnisk minoritetsbaggrund nuanceret.

Stedet er Skovlunde Kulturhus, Bybjergvej 10, 2740 Skovlunde,

Billetter til 50 kr. kan købes her eller i Skovlunde Kulturhus. Tilmedlingsfristen er 19. januar.


Skriv en mail til lokalraad@skovlunde.dk, hvis du er kommet til at forpasse tilmeldingsfristen.

Skriv et svar