Sankt Hans i Skovlunde Bypark

Traditionen tro afholdes der Sankt Hans Aften søndag den 23. juni med aktiviteter, musik og bål på ”Bjerget” i Skovlunde Bypark

Aktiviterne starter kl. 18.00 med børneaktiviteter arrangeret af FDF og Det danske Spejderkorps. Der kan købes turpas til 50 kr., som giver børnene mulighed for at afprøve pudekamp, slå søm i, svævebane og det muntre køkken.

KL. 19.00 er Lady Marmalade Band spiller deres kendte repetoire af god og iørefaldende rock-, pop-, funk- og discomusik, som man kan holde sig varm til med dans på fliserne foran scenen.

Kl. 19.45 udnævnes Årets Skovlundeborger.

Kl. 20.45 er der båltale af en person, der er knyttet til Skovlunde på en familiær god måde og hvis hjerte er stærkt optaget af Byens ve og vel.

Kl. 21.00 tændes bålet på “Bjerget”, og der synges Midsommervisen. Herefter fortsætter musikken med bandet.

Under festarrangementet vil der være salg af kaffe, the, øl, vand, franske hotdogs, popcorn, is, toasts og slikposer. Heksen har været på besøg hos Klub Skovlunde, de tidligere fritidscentre Ellekilde og Lundebjerg, hvor deres rollespillere har designet hendes flotte festskrud. Hun kan ses i Skovlunde Kulturhus i ca. 10 dage, inden Sankt Hans aften.

Billedet indeholder sandsynligvis: en eller flere personer, folk på scenen og friluftsliv

Sankt Hans Aften er arrangeret af Skovlunde Lokalråd i samarbejde med FDF og Skovlunde Spejderne DDS og med støtte fra Danske Bank og Superbrugsen.

Skriv et svar