Skovlunde Byfest 2022

Lørdag den 3. september er der igen Skovlunde Byfest. Det bliver en fest for alle med masser af aktiviteter, underholdning, mad og drikke.

Byfesten holdes på parkeringspladsen ved Skovlunde Center Syd og i Skovlunde Kulturhus. De første aktiviteter begynder kl. 10.00, og festen sluttes af kl. 22.00 i festteltet med fuld knald af det legendariske party- & rockband Time Out.

I løbet af dagen er der fly-show, musik og underholdning for enhver smag: Ballon-Mike underholder børnene med ballonkunster, Beck Ballet Academy viser eventyrligt balletshow, Ballerup Wildhorse Linedancers giver et forrygende country-show, Mere Monitor byder på flere musikalske talenter, og der er musikbingo med Nima. Når det hælder mod aftenen er der vanvittig Comedy og altså med Time Out som rosinen i pølseenden.

FDF afholder deres årlige Legens Dag ved byfesten, hvilket garanterer masser af spændende aktiviteter for børn, Klub Skovlunde sørger for kreative aktiviteter og ridning, og Skovlunde Frikirke har ansigtsmaling og sysler at hygge sig med. I Kulturhuset er der makerspace og andre kreative aktiviteter, og på pladsen er der hoppeborg.

For de voksne har lokale kunsthåndværkere boder, man kan afprøve fitness, man kan få fysioterapi, og man kan se på mulighederne for bolig i den nye bymidte, som efterhånden tager form.

…. Med andre ord bliver det svært at komme til at kede sig, og det bliver ikke nødvendigt at tage hjem for at spise; der er masser af mad, drikke og andre lækkerier hele dagen igennem.

Der er gratis adgang til Skovlunde Byfest, som arrangeres af en gruppe af frivillige med tilknytning til Skovlunde Lokalråd, Skovlunde Center Syd, Skovlunde Kulturhus samt andre foreninger i Skovlunde med støtte økonomisk fra Ballerup Kommunes pulje for bydelsarrangementer og andre sponsorer og annoncører.

Se hele programmet på byfest.skovlunde.dk.

Skriv et svar