Åbent møde om Skovlunde

fingeraftrykpaaskovlunde

Der sker meget i Skovlunde for tiden. Helt aktuelt er fornyelsen af Skovlunde Bymidte netop skudt i gang med en indsnævring af Ballerup Boulevard, for at skabe en bedre bymæssig sammenhæng, og vejret holdes nu for, at Skovlunde Centret bliver solgt, så bymidten endeligt kan blive udviklet, som vinderprojektet fra den tidligere arkitektkonkurrence foreslår.

Lokalrådet repræsenterer skovlundeborgerne

Skovlunde Lokalråd er dybt engageret i dette arbejde og flere andre ting, der har betydning for, hvordan det er at bo i Skovlunde – både set i forhold til byens indretning og i forhold til de ting, der kulturelt og socialt sker i byen.

Lokalrådet skal repræsentere skovlundeborgernes holdninger bredt, og der holdes derfor åbent møde, hvor der orienteres om Lokalrådets arbejde frem til nu, og hvor det debatteres, hvad der skal ske fremover. På mødet giver borgmester Jesper Würtzen desuden status og fortæller om politikernes visioner for byen.

Sæt dit fingeraftryk

Mødet afholdes i Skovlunde Kulturhus, indgang 2, den 10. maj kl. 19.00. Der er et begrænset antal pladser efter først til mølle princippet, så kom i god tid, hvis du vil sikre dig en plads og være med til at sætte dit fingeraftryk i debatten.

Skriv et svar