Bruger vi Skovlunde Centret nok?

centerlogoSkovlunde Centret en meget vigtig brik, for at Skovlunde kan fungere som en by og ikke kun et boligområde, men bruger vi det nok til at holde det i live?

For de fleste skovlundeborgere har Skovlunde Centret altid været en væsentlig del af byens sjæl.

Tidligere har man kunnet få alt, hvad man skulle bruge i Centret, men i de senere år er udvalget af butikker snævret ind, kunderne svigter og flere butikker må lukke.

Ond cirkel skal brydes

Denne onde cirkel vil vi gerne have brudt, og da vi netop står for at skulle forny bymidten som helhed, er dette også chancen for at få vendt udviklingen for Skovlunde Centret.

Centrets ejer er indstillet på, er der skal ske noget alvorligt med centret, og der er nu etableret et samarbejde mellem ejeren, Centerforeningen (lejerne), Skovlunde Lokalråd og Ballerup Kommune om at få udviklingen af Skovlunde Bymidte til at hænge sammen med udviklingen af Centret.

Grundlag for blomstrende center 

Vi er 13.000 indbyggere i Skovlunde, hvilket er et rigtigt godt grundlag for et blomstrende butiksliv. Det store spørgsmål er blot, i hvilken grad vi vil benytte Skovlunde Centret eller foretrækker at købe ind andre steder.

Derfor har Skovlunde Lokalråd i samarbejde med Skovlunde Centret og kommunen iværksat en undersøgelse, som skal afdække hvordan vi bruger centret i dag, og ikke mindst hvordan vi ikke gør det.

Der er brug for, at så mange som muligt giver deres svar, så der fås et så rigtigt som muligt billede at arbejde videre med.

Skriv et svar