Unge skal inspirere til Skovlunde Bymidte

log-12byer-uden-test_lille3

Skovlundes unge inviteres til to workshops, hvor de kan fortælle om deres  by og give input til, hvordan Skovlunde Bymidte kan forbedres.

Skovlunde står foran en byfornyelse, og der er brug for at vide, hvad de unge ønsker sig af deres by.

Kommunen har sat penge af til, at der skal ske en fornyelse af Skovlunde Bymidte, og i den forbindelse inviteres unge til at fortælle om, hvad de laver i hverdagen, hvordan de bruger byen, og hvordan de kunne tænke sig byen i fremtiden.

Fra sommeren 2012 og et år frem undersøger vi, hvordan danske unge ser på de byer, de bor i. Hvad er drømmene og tankerne for fremtiden? Og er det det samme billede, der tegner sig over alt, eller er der interessante forskelle?

Der bliver afholdt to workshops i Skovlunde Kulturhus i november, hvor man kan fortælle om sine tanker og idéer. Workshopperne er et led i projekt “Vis os din by”, som tre studerende bruger til at skrive en bog, hvor Skovlunde bliver ét kapitel ud af tolv, og hvor resultatet kan bruges i det videre arbejde med Skovlundes fremtid.

I praksis går vi en tur i byen og ser på de steder, hvor vi hænger ud, taler om hvad der er godt og skidt, og hvad der kunne blive endnu bedre. Den første workshop bliver afholdt den 13. november, og den anden den 20. november. Ved den sidste workshop vil Skovlunde Lokalråd og repræsentanter for kommunen være til stede for at lytte med.

Se resultatet af arbejdet her.

Til foråret vil der blive afholdt endnu et møde, hvor alle borgere kan deltage og bidrage med deres meninger og idéer, ligesom centrene og andre interessenter vil blive hørt.

Skriv et svar