Skovlunde Byfest 2018

… en gladere by at leve i

Lørdag den 8. september er der byfest i Skovlunde. Det bliver et brag af en fest for alle med masser af aktiviteter, underholdning,  mad, drikke og andre lækkerier.

Skovlunde Byfest holdes på parkeringspladsen ved Skovlunde Center Syd og i Kulturhuset.

De første aktiviteter begynder kl. 10.00 og slutter i Festteltet kl. 22.00. Der fortsættes med afterparty på Diskotek Skoven til den lyse morgen.

Der er musik og optræden hele dagen og spændende aktiviteter for både børn og voksne. For de kunstinteresserede åbnes en ny udstilling med lokale kunstnere i Kulturhuset, og på pladsen vil der være udstilling og salg af kunsthåndværk.

Børnene kommer heller ikke til at kede sig; der er hoppeborg, trylleri, børneteater, “Ice for Kids”, kasseklatring, hesteridning, ansigtsmaling, brand- og politibiler og meget mere.

Det bliver ikke nødvendigt at tage hjem for at spise. På pladsen er Superbrugsens grill tændt; her kan der købes flere forskellige grillretter med tilbehør, Restaurant Bella Milano har åbent for spisning som sædvanligt, og der kan købes øl, vand, kaffe, te, vafler, popcorn, slushice m.v. rundt om på pladsen.

Butikkerne har åbent og flere af dem med gode tilbud, så man ved lejligheden kan gøre en god handel.

 

Læs det fulde program og meget mere

Følg med på Facebook 

 

Skriv et svar